Dennis Mulder - Office Service Coordinator bij MTV Networks

Al jaren de vaste koerier bij ons! Niet alleen omdat pakketten en vrachten snel en goed worden afgeleverd. Maar zeker ook vanwege de zorg en proactiviteit van de planners. Meedenken met de klant is een groot deel van de service. Toppers!

Niels den Otter – Sizzer Amsterdam

Hoe gek je ’t ook bedenkt, ze krijgen het altijd voor elkaar zonder een vertogen woord. Een erg goede, nette service en dan zijn ’t ook gewoon nog eens echt goede gasten!! Zowel nationaal als internationaal komen ze altijd hun afspraken na. Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om een ander bedrijf te bellen. Keep up the good work mannen!

Stefanie Riegman - Joris Laarman Studio  

Wij werken al een aardige tijd, naar alle tevredenheid, samen met De Koerier en zullen dit ook nog lang doen! Een meedenkende-, nauwkeurige- en flexibele koerier die altijd een stapje extra lijkt te doen. Of het nou gaat om kleine-, nationale pakketjes die met spoed geleverd moeten worden. Of kisten van 400kg, gevuld met fragiele stukken, die naar de andere kantvan de wereldgetransporteerd moeten worden. De Koerier zorgt ervoor dat het goed komt en neemt je de transport-zorgen uit handen.