De Koerier Internationaal - Worldwide Express

Internationaal verzenden

Wereldwijd, via de kortste weg verzorgen wij uw overnight zendingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week, staan wij voor uw klaar om u te helpen uw zendingen te bezorgen waar en wanneer u maar wilt. Vroege tijden leveren of late tijden ophalen: voor ons geen probleem. Doordat wij geen grote partijen verzenden, zijn wij in staat uw zending op de voet te volgen. Daardoor kunnen wij u direct op de hoogte kunnen brengen van douanevertragingen of andere problemen met uw zending zijn.
    
Internationaal Elite

Met deze service leveren wij uw zending dezelfde dag af in meer dan zeventig steden in Europa, U.S.A. en Canada. Hiermee kunnen zeer belangrijke en kostbare uren bespaard worden voor die ene zending die zo belangrijk voor u is. Over de weg of door de lucht, wij regelen voor u de snelste route om uw zending op plaats van bestemming te krijgen.

Internationaal O.B.C (on board courier)

Voor zendingen die nog sneller dan snel afgeleverd moeten worden of voor zendingen die persoonlijk begeleid en niet uit het oog verloren mogen worden, is dit de oplossing voor u. 7 dagen per week 24 uur per dag staat er iemand voor u klaar die direct met uw zending in het vliegtuig stapt en persoonlijk bij de ontvanger aflevert.

 Internationaal Luchtvracht/zeevracht/groupage

Ook zendingen met een groot volume en/of zeer groot gewicht kunnen wij voor u regelen. Wij zoeken voor u de voordeligste en efficiëntste manier om deze goederen voor u te verzorgen. Het gehele traject wordt door ons zelf uitgestippeld en geregeld. Daardoor weet u precies waar uw goederen op welk moment zijn en wanneer ze worden afgeleverd.
  
Nauwelijks papierwerk

Kent u dat? U bestelt een koerier en vervolgens moet u ingewikkelde vrachtbrieven invullen of proforma facturen maken, zonder dat u er ook maar enig idee heeft voor wie u dit allemaal aan het invullen of maken bent. Voor ons is het routine. Daarom nemen wij al deze administratieve rompslomp voor onze rekening. Zo blijft er voor u extra tijd over om nuttiger zaken te doen. 

Bewijs van aflevering

Wanneer uw zending wordt afgeleverd, laten wij de klant tekenen voor ontvangst. Ook wel Proof of Delivery (P.O.D.) genoemd. Dit bewijs van ontvangst sturen wij u desgewenst z.s.m. per e-mail.  

Persoonlijke service

Elke zending wordt door ons persoonlijk en afzonderlijk behandeld. Doordat wij onze zendingen niet met massa's tegelijk versturen, kunnen wij u zending strak in de gaten houden. Zo komt ú nooit voor verrassingen te staan.