DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN DIE “DE KOERIER” U KAN BIEDEN

Wegtransport

U kunt het zo gek niet bedenken of De Koerier kan het vervoeren. Van brommer tot trailer. Van combinatie transporten tot "dedicated deliveries" door heel Europa. Wilt u hangend transport voor uw kostbare designer kleding? Geen probleem! Wilt u speciaal gekoeld transport voor uw ingevroren goederen? Geen probleem! De Koerier verzorgd het allemaal voor u!

Internationaal Express verzenden

Wereldwijd volgens de kortst mogelijke wijze elke zending persoonlijk afleveren met een voor de klant zo goed mogelijk resultaat. Met ruim 150 agenten wereldwijd, kunnen wij de persoonlijke service bieden die u verdient. (late ophaaltijden mogelijk)

De Koerier NFO (Next Flight Out)

Uw zendingen dezelfde dag afleveren vanuit Amsterdam naar zeventig steden in Europa, U.S.A. en Canada.

O.B.C. (on board courier)

Voor zendingen die nog sneller dan snel afgeleverd moeten worden of voor zendingen die persoonlijk begeleid dienen te worden. Wij stappen met uw zending op het vliegtuig en leveren persoonlijk af aan de ontvanger.

Luchtvracht, Zeevracht, Groupage vervoer

Zendingen met een groot volume en/of zeer groot gewicht, op een minder snelle, maar niet minder efficiënte manier vervoeren. Voordelig en vertrouwd. Of het nu gaat om uw voorraad of dat enkele kunststuk wat uiterst voorzichtig moet worden behandeld. Wij hebben ons in de loop der jaren wel bewezen in deze tak van transport.

Bewijs van aflevering

Wanneer uw zending wordt afgeleverd laten wij de klant tekenen voor ontvangst. Ook wel genoemd Proof Of Delivery (P.O.D.) Deze kunt u indien gewenst z.s.m. per email ontvangen.

Voertuig –volg-systeem

Al onze brommers, auto’s, bussen en vrachtwagens zijn uitgerust met een voertuig-volg-systeem, waardoor wij op elk moment van de dag de status van uw zending door kunnen geven.

Persoonlijke service

Elke zending wordt persoonlijk en individueel behandeld door onze operationele afdeling. “De Koerier” vervoert haar zendingen niet in de massa, maar volgt haar zendingen “op de voet”.

Opslag

In onze warehouse van 2500m2 kunnen wij uw goederen opslaan. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij beschikbaar mocht u over deze opgeslagen goederen willen beschikken.