De Koerier Nationaal - Domestic Express

Amsterdam

Spoedservice AMSTERDAM
Voor al uw spoedeisende opdrachten binnen Amsterdam is dit de perfecte oplossing. Direct na uw telefoontje komen wij naar u toe om uw zending zo snel mogelijk te bezorgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Verschillende vervoermiddelen staan ons ter beschikking om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd geleverd wordt.

4-uurs service AMSTERDAM
Uit ervaring is gebleken dat veel klanten regelmatig wél de persoonlijke service van een koerier nodig hebben, maar niet de spoed waar deze om bekend staat. Met de 4-uurs service krijgt u die persoonlijke behandeling, maar hoeft u niet het tarief te betalen van een spoedbezorging. Op het moment dat u uw zending doorbelt, hebben wij 4 uur de tijd om uw zending af te leveren. Deze service is er uitsluitend mogelijk op werkdagen en kunt u tot uiterlijk 14:00 uur doorbellen.

Nederland

Spoedservice NEDERLAND

De spoedservice is de snelste manier van vervoer voor al uw zendingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Eén telefoontje en onze planning zal er alles aan doen om zo snel mogelijk een koerier in te zetten die exclusief tot uw beschikking staat. Deze chauffeur rijdt vanaf het afhaaladres direct naar de plaats van bestemming.

4-uurs service NEDERLAND
Met de 4-uurs service worden uw zendingen bezorgd die niet de grootste haast hebben, maar wel binnen een beperkte tijd bij de klant moeten zijn. Op het moment dat u uw opdracht doorbelt. hebben wij 4 uur de tijd om uw zending op te halen en op de plaats van bestemming af te leveren.
De 4-uurs service is er op werkdagen en wordt uitsluitend met een bestelauto binnen Nederland uitgevoerd m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden. U kunt onze 4-uurs service doorbellen tot 14:00 uur.

Combiservice NEDERLAND
Heeft uw zending wat minder haast, dan is de combiservice de meest voor de hand liggende oplossing. Bel uw opdracht vóór 10.00 uur door en uw zending wordt dezelfde dag vóór 18:00 uur bij de ontvanger afgeleverd. De combiservice is er op werkdagen en wordt uitsluitend met een bestelwagen uitgevoerd, binnen Nederland m.u.v. Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden.

Overnight-service NEDERLAND
De overnight-service is voor u de ideale oplossing voor uw zendingen waarmee geen grote haast is, maar die wel de persoonlijke behandeling van een koerier nodig hebben.
Als u uw zending vóór 16:30 uur doorbelt, dan wordt die de volgende dag vóór 18:00 uur bij de ontvanger afgeleverd. Een voordelige en betrouwbare methode.

Fashion Transport

Een aantal bussen zijn speciaal uitgerust voor hangend vervoer. Zo kunnen wij uw dure kleding zonder kreuken heel Europa door sturen.